Direct naar paginainhoud

Honkbal en Softbal in Almere

altijd 3x gratis meetrainen bij BSC Almere

Datum en tijd
do 1 april 2021
Tijd: De trainingsdagen en -tijden verschillen per team.
Locatie
Almere Stad, Estafettelaan 2, 1318 EG Almere
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
4-6, 6-8, 8-10, 10-12, 12-14, 14+, volwassenen, groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7, groep 8, klas 1, klas 2, klas 3, klas 4, klas 5, klas 6
Kosten
Gratis proefles, Mogelijk via het Jeugdfonds Sport en Cultuur

Over de activiteit

Honkbal en Softbal zijn een team- en balsport die vooral populair is in de Verenigde Staten en de Cara├»ben. Ben jij op zoek naar een leuke teamsport waarbij je steeds een andere rol vervult? Dan is deze sport misschien wel iets voor jou!.

BSC Almere is er voor iedereen die wil honkballen of softballen. Voor jong en oud, amateur en prof, voor jongens en voor meiden.

Kennismaken met honkbal of softbal? Train 3x gratis mee.
BSC Almere heeft ca. 20 teams waarvan ongeveer de helft jeugdteams. Je kunt bij BSC Almere terecht voor senioren softbal (zowel dames als heren) senioren honkbal (heren) jeugdhonkbal (jongens) jeugdsoftbal (meisjes) en beeball (jongens en meisjes vanaf 5 jaar). 

De honk- en softbalcompetitie loopt van April t/m Oktober maar in de wintermaanden en bij slecht weer maken we gebruik van onze trainingshal. In de winter worden de teams voor de nieuwe competitie samengesteld, dit is dus het juiste moment om je aan te melden.