Direct naar paginainhoud

Zwemvereniging New Wave Almere

De wedstrijdzwemvereniging van Almere!

Datum en tijd
ma 4 september 2023
Tijd: Verschillende data en tijden afhankelijk van leeftijd en ervaring
Locatie
Almere Poort
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
6-8, 8-10, 10-12, 12-14, 14+, groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7, groep 8, klas 1, klas 2, klas 3, klas 4, klas 5, klas 6
Kosten
Gratis proefles, Mogelijk via het Jeugdfonds Sport en Cultuur, Contributie

Over de activiteit

Ontdek hoe leuk wedstrijdzwemmen is!

Wil je leren wedstrijdzwemmen in een leuke vereniging in Almere? Twijfel niet en kom kijken bij zwemvereniging New Wave Almere.

Wij bieden wedstrijdzwemmen aan voor alle leeftijden in verschillende groepen, ingedeeld naar leeftijd en/of ambitie. Zie de website voor alle mogelijkheden. Onze thuisbaden zijn zwembad Almere-Poort en De Biezem in Laren.


Home is where the pool is

Je thuis voelen in het water is één van de belangrijkste dingen om plezier in het zwemmen te hebben en goed te presteren. Toch is je thuis voelen in het water niet het enige dat belangrijk is. Je thuis voelen bij de zwemvereniging is minstens net zo belangrijk om elke keer met plezier naar de trainingen te gaan. Wij proberen met zijn allen al onze leden en vrijwilligers dat gevoel te geven, zodat iedereen kan zeggen ”Home is where the pool is.”.

Wij bieden wedstrijdzwemmen aan voor alle leeftijden in verschillende groepen, ingedeeld naar leeftijd en/of ambitie. Zie de website voor alle mogelijkheden. Onze thuisbaden zijn zwembad Almere-Poort te Almere en De Biezem in Laren.

Ontdek of het wedstrijdzwemmen iets voor jou is. We zouden het leuk vinden om je snel te zien!

Het hebben van zwemdiploma ABC is vereist om te kunnen starten met wedstrijdzwemmen.