Direct naar paginainhoud

Trim Slim

De vereniging voor hardlopen, nordic walking en sportief wandelen in Almere

Datum en tijd
vr 23 september 2022
Locatie
Almere Stad, Lekstraat 2, 1316 EM Almere
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
volwassenen, senioren
Kosten
Gratis proefles, Contributie

Over de activiteit

Hardlopen: Er wordt samen in een groep hardgelopen, waarbij ook wordt gewerkt aan kracht en core-stability. Ben je een beginner dan start op 24 september een starterscursus van 10 weken met een training op maat.

Sportief wandelen: Lekker samen in een groep wandelen in een hoger tempo dan bij gewoon wandelen, zodat het ook een conditietraining is. Er worden adviezen en tips gegeven door gediplomeerde trainers en er is weinig risico op blessures bij deze vorm van bewegen.

Nordic Walking: Een sportieve vorm van wandelen met stokken, de zogenaamde poles. Het vraagt meer inspanning dan bij sportief wandelen, waarbij de spieren in benen, armen en rug worden getraind. De extra beweging zorgt ook voor extra doorbloeding van de spieren.

Interesse? Op onze website www.trimslim.nl staan de trainingstijden vermeld. Daar staat ook meer informatie over de starterscursus.

Iedereen is welkom, maar het is wel handig om je aan te melden via de mail, zodat men weet dat we je kunnen verwachten. Het e-mail adres is: trainingszaken@trimslim.nl.