Direct naar paginainhoud

Kickboksen voor vrouwen

De dames zijn enthousiast dat er hier in de buurt eindelijk iets leuks voor vrouwen is.

Datum en tijd
wo 4 januari 2023
Tijd: Maandag: 19:45 - 20:45, Woensdag: 19:45 - 20:45, Vrijdag: 18:00 - 19:00
Locatie
Almere Poort, Pierre de Coubertinlaan 6, 1362LB Almere
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
14+, volwassenen, senioren
Kosten
Gratis proefles, 5+ euro, Contributie

Over de activiteit

Ik geef al jaren personal training en daar merkte ik hoeveel vrouwen plezier erin hebben, maar toch niet zo snel een reguliere les in stappen. Die drempel is blijkbaar best hoog voor veel vrouwen terwijl het juist een goede sport voor vrouwen kan zijn. Het geeft zelfvertrouwen, conditie en het is een total body workout.

Toen ik afgelopen zomer verhuisde kwam ik erachter dat er in Almere Poort nog weinig sportaanbod voor vrouwen is. Door mijn ervaringen als personal trainer met vrouwen en dat die het lastig vonden om een reguliere klas in te stappen, zag ik hier een mooie kans om een woman only groep op te starten. Inmiddels ben ik twee maanden bezig en de opkomst heeft mij verrast. Het zijn vooral nieuwelingen en de sfeer is heel fijn. De vrouwen doen hun best, ze hebben lol en ze voelen zich vrij om te proberen wat ik ze leer. Ik krijg ook van ze terug dat ze mijn kickboks lessen superleuk vinden, dat ze merken dat hun conditie beter wordt en dat het zelfvertrouwen geeft.
Ook zijn ze enthousiast dat er hier in de buurt eindelijk iets leuks voor vrouwen is. Mijn trainingslocatie is in het indoor sportcomplex Olympiakwartier en hoewel de vrouwen in de buurt wonen, wisten ze nog niet dat het complex zoveel aanbiedt.

Ik hoop dat er nog meer vrouwen komen, zodat er steeds meer vrouwen kickboksen uitproberen en zullen merken hoe leuk en goed kickboksen voor ze kan zijn.

Dus hierbij nodig ik alle vrouwen uit om langs te komen en het gratis uit te proberen! De groep is erg divers en heel gezellig

Organisator
We Love Kickboxing
Docent
Duoli Chen
Website
www.welovekickboxing.nl
E-mailadres
info@welovekickboxing.nl
Telefoonnummer
0687887860