Direct naar paginainhoud

Sterk & Vitaal Fitness voor 50 plussers

Sterk & Vitaal© Fitness Programma Stimuleert Vitaliteit bij Vijftigplussers in Almere

Datum en tijd
Start: ma 4 maart 2024 Einddatum: ma 4 maart 2030
Deze activiteit is elke maandag, woensdag
Tijd: 10.15-11.15
Locatie
Almere Stad, Slufterplantsoen 10, 1316kx Almere
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
senioren
Kosten
Gratis proefles

Over de activiteit

Sterk & Vitaal© Fitness Programma Stimuleert Vitaliteit bij Vijftigplussers in Almere

Almere - Een nieuw fitnessprogramma genaamd Sterk & Vitaal© opent zijn deuren voor vijftigplussers in Almere. Deze aangepaste fitnesservaring, georganiseerd door Warrior Academy op het Slufterplantsoen 10 in Almere-Waterwijk, biedt een uitgebreid programma gericht op het versterken van vitaliteit.

De sessies, speciaal ontworpen voor mensen van vijftig jaar en ouder, richten zich op verschillende aspecten van gezondheid en welzijn:

 •  Sterker Voelen: Deelnemers nemen deel aan krachtige trainingen om spieren en botten te versterken, waardoor er meer energie beschikbaar komt voor dagelijkse activiteiten.
   
 •  Evenwicht Versterken: Op matten worden oefeningen uitgevoerd die de balans verbeteren, resulterend in meer stabiliteit en zelfvertrouwen tijdens dagelijkse bewegingen.
   
 •  Fitheid Verbeteren: Functionele trainingen die helpen bij het verbeteren van alledaagse bewegingen, wat leidt tot een sterker en fitter gevoel in het dagelijks leven.
   
 •  Vergroot je Lenigheid: Oefeningen die flexibiliteit bevorderen en helpen bij dagelijkse handelingen zoals tillen en hurken.
   
 •  Persoonlijke Begeleiding: Ervaren coaches bieden deskundige begeleiding in kleine groepen, op maat gemaakt voor deze leeftijdsgroep, om stapsgewijs vooruitgang te boeken.

Youri Swart, contactpersoon voor het Sterk & Vitaal© Fitness in Almere, benadrukt de holistische aanpak van het programma: "Ons doel is niet alleen fysieke versterking, maar ook het opbouwen van zelfvertrouwen en een gevoel van vitaliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk om dit samen als een groep te doen, trainen met een glimlach en na de training gezellig een kop koffie te doen"

Voor meer informatie over inschrijvingen en deelname aan dit programma, bezoek www.samensterkenvitaal.nl. In februari starten de trainingen

Organisator
Sterk & Vitaal Almere
Website
www.samensterkenvitaal.nl
E-mailadres
info@warrioracademy.nl
Telefoonnummer
0648381156