Direct naar paginainhoud

Kids/Junior Krav maga

Zelfverdediging voor kinderen en junioren.

Datum en tijd
ma 17 augustus 2020
Locatie
Heel Almere, 33, 1335 PS Almere
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
4-6, 6-8, 8-10, 10-12, 12-14, 14+
Kosten
Gratis proefles, Mogelijk via het Jeugdfonds Sport en Cultuur, Contributie

Over de activiteit

Kids/Junior Krav Maga is bedoeld voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 5 tot 15 jaar. In de lessen leren kinderen o.a. hoe je om kunt gaan met fysiek en verbale intimidatie of agressie op school of op straat. Je leert situaties op tijd herkennen, uit de weg gaan en oplossen.

Door (spelenderwijs) te oefenen in een veilige omgeving geef je kinderen/junioren de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in moeilijke situaties. Daarbij leren ze om snel een goede afweging te maken voordat ze handelen. Wij zien dat de lessen bijdragen aan de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen, waardoor kinderen/junioren steviger in de wereld staan.

De lessen zijn uiteraard ook goed voor ontwikkeling van motoriek, reactievermogen en conditie en er wordt altijd met veel plezier en positieve energie getraind! Tevens wordt je ook geleerd hoe om te gaan met gevaar in het verkeer, gevaar op internet maar ook wat te doen bij brand.

Het lidmaatschap kost vanaf 28,50 per maand, Inschrijfgeld 37,50 euro (t-shirt inbegrepen) en  eenmalig 2 euro voor toegangspasje. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Organisator
Protectinvest Midden Nederland (voormalig Tactical-Defense)
Website
www.protectinvest.nl
E-mailadres
middennederland@protectinvest.nl
Telefoonnummer
+31624785812