Direct naar paginainhoud

KIDSFIT in de buitenlucht 7 t/m 10 jaar oud

Fitness les voor kinderen. Op een speelse manier bewuster leren bewegen!

Datum en tijd
ma 18 januari 2021
Tijd: maandag 16:30 - 17:30
Locatie
Almere Stad, Jacques Tatilaan 1, 1325 VV Almere
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
6-8, 8-10
Kosten
Gratis proefles, Mogelijk via het Jeugdfonds Sport en Cultuur

Over de activiteit

We beginnen de les altijd even met een gezellig praatje, vervolgens wordt er een gezamenlijke warming up gedaan. hierbij gaat de hartslag omhoog en worden de spieren opgewarmt voor de echte training.

Hierna wordt er een spelletje gedaan, dit kan elke week verschillen. Daarna begeleid ik alle kids langs het trainingscircuit, om alle oefeningen uit te leggen en voor te doen.

Vervolgens start het circuit waarin we 6 oefeningen doen. Er wordt 40 seconden gewerkt en ze hebben 20 seconden rust en tijd om door te draaien naar de volgende oefening. Van het circuit doen we in totaal 2 rondes, na de 1e ronde is er een rust moment. Tijdens het circuit staat er muziek aan en loop ik rond om tips te geven en te letten op hun vorm. Na het circuit is er nog tijd voor een spelletje of een fitnesschallenge om de training goed mee af te sluiten.

De kids leren hierdoor op een speelse manier beter bewegen, ze worden sterker en leren grenzen verleggen. Dus kom gezellig een keer mee doen met een gratis proefles!

 

Organisator
Joymere/BMoved
Docent
Gita Mollema
E-mailadres
bmovedbygita@gmail.com
Telefoonnummer
0613632995