Direct naar paginainhoud

Zwemles ABC diploma

Uw kind zwemt bij ons voor een Survival A, B of C diploma in Almere Tussen de Vaarten!

Datum en tijd
Start: do 1 mei 2003 Einddatum: zo 2 juni 2030
Deze activiteit is elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag in de 1e, 2e, 3e, 4e, 5e, laatste week van de maand.
Tijd: 08:30 - 19:00 uur
Locatie
Almere Stad, Carel Willinklaan 75, 1328LJ Almere
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
4-6, 6-8, 8-10, 10-12, 12-14, 14+, groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7, groep 8, klas 1, klas 2, klas 3, klas 4, klas 5, klas 6
Kosten
Mogelijk via het Jeugdfonds Sport en Cultuur, Contributie

Over de activiteit

Op een speelse manier kennis maken met het water. Als een dolfijn naar de overkant (het begin van duiken) of springen door de schoorsteen (een band). De makkelijkste manier om te leren. Er wordt ook focus gelegd op survival. Vallen in het water en terugzwemmen of onder een bootje door. De kinderen vinden attributen zoals het bootje geweldig!

Uw kind zwemt bij ons voor een Survival A, B of C diploma, een diploma meer gespitst op de realiteit. Wij vinden dat de kinderen naast alle normale eisen door de aanvullende eisen van het zwemdiploma van de ENVOZ betere en veiligere zwemmers worden. Hierdoor bieden we meer kwaliteit, door de aanvullende eisen, binnen dezelfde termijn. Zwemles kun je bij onze zwemschool volgen in Almere en Lelystad!

Wij garanderen dat kinderen binnen 18 maanden zwemonderwijs (66 zwemlessen) hun diploma halen. Lees meer over Diplomagarantie.

Na bijna 20 jaar ervaring weten wij dat veel ouders graag hun kind zo snel mogelijk zien afzwemmen. Wij zien ook dat elk kind leert op zijn/haar eigen tempo, om vertrouwd te raken met het water en de juiste technieken aanleren/automatiseren. Het ene kind kan er 10 maanden over doen terwijl de ander er 2 jaar over doet. Dit heeft allemaal te maken met motoriek, eventuele waterangsten en concentratie/speelsheid. Om het leerproces te bevorderen organiseren wij regelmatig extra zwemactiviteitenzoals vakantiecursus, ouder&kind oefenmoment en extra zwemles in zowel Almere als Lelystad. 

De voordelen van zwemles bij zwemschool Aquayara:

– Kleine groepjes (A diploma max. 9 en B&C max. 12)
– Online kunt u gemakkelijk de vorderingen volgen
– Dezelfde instructeur
– Continu worden er extra activiteiten georganiseerd om de zwemlessen te bevorderen
– Korte wachttijd 4 – 8 weken (directe doorstroming na afzwemmen of overstappen v. andere zwemschool)
– Diplomagarantie binnen 1,5 jaar
– Zwemmen via JSF (of andere subsidie)
– Mogelijkheid tot goedkoper tarief voor 4 jarigen
– Een ECHT zwemveilig niveau voor het A, B en C diploma gespitst op de realiteit! (Internationale Survival diploma’s)

Organisator
Zwemschool Aquayara
Website
www.aquayara.nl
E-mailadres
webcontact@aquayara.nl
Telefoonnummer
0365409237