Direct naar paginainhoud

Baby / peuter survival zwemles

Op een speelse manier vertrouwd raken met het water samen met papa/mama (of opa/oma).

Datum en tijd
Start: do 1 mei 2003 Einddatum: wo 5 juni 2030
Deze activiteit is elke woensdag, vrijdag in de 1e, 2e, 3e, 4e, 5e week van de maand.
Tijd: 09:00 - 10:00 - 11:00 uur
Locatie
Almere Stad, Carel Willinklaan 75, 1328LJ Almere
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
0-2, 2-4
Kosten
Gratis proefles, Contributie

Over de activiteit

Op woensdag- en vrijdagmorgen bent u bij ons van harte welkom voor baby/peuter survivalzwemmen in ons zwembad in Almere Tussen de Vaarten. De leeftijd bij het baby en peuterzwemmen is vanaf 4 maanden tot en met 3 jaar. Er wordt een half uur lang oefeningen en liedjes aangeboden waarbij u samen met uw kind kunt genieten van het water. Na de les kunt u nog een kwartier samen vrij zwemmen. 

De oefeningen zijn gericht om op een speelse manier vertrouwd te raken met het water, het onderwater gaan en het samen zwemmen met papa of mama (of opa/oma). Er worden ook survival oefeningen voor de baby’s en peuters aangeboden zoals te water gaan met kleding aan. 

De kinderen krijgen tijdens de spelletjes ook al een voorbereiding op de ‘echte’ zwemles: drijven op je rug en buik of een begin voor de beenslag, samen met papa en mama kun je dit allemaal oefenen. 

Kosten: vindt u via "tarieven" op onze website www.aquayara.nl Wachttijd: direct starten mogelijk.

Peuterdiploma’s en doorstroming

In de week voor de zomervakantie en in de week voor de Kerstvakantie wordt er voor de betreffende aanmoediging, “op weg naar” of Teddybeerdiplomaatjes (Brons, zilver en goud) afgezwommen. Kinderen die bij ons de peuterlessen volgen die hoeven bij het bereiken van de 4-jarige leeftijd niet naar de wachtlijst toe, maar stromen gelijk door naar de lessen voor het A-diploma. U dient dit wel zelf kenbaar te maken aan de instructrice.

Komt u gezellig een gratis proefles doen voor de baby/peuter survivalzwemmen in Almere ? 

Organisator
Zwemschool Aquayara
Website
www.aquayara.nl
E-mailadres
webcontact@aquayara.nl
Telefoonnummer
0365409237