Direct naar paginainhoud

Duiken doe je samen

Onder dit motto kun je bij ons je het duiken leren en je internationaal erkend duikbrevet halen.

Datum en tijd
Start: do 7 maart 2024 Einddatum: zo 29 december 2024
Deze activiteit is elke zondag
Tijd: van 21:00 - 22:30 uur
Locatie
Almere Stad, J.S. Bachweg 3, 1323 BA Almere
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
14+, volwassenen
Kosten
Gratis proefles

Over de activiteit

Duikvereniging Narwal Almere is een gezellige vereniging in Almere Stad. Ben je benieuwd hoe alles onder water er uit ziet, dan is duiken zeker iets voor jou!  Als je je aanmeld, beginnen we eerst rustig in het zwembad. We wisselen theorie en praktijk steeds af, zodat je al snel in het zwembad kan oefenen. Als je alles onder de knie hebt, dan mag je het in het buiten water proberen. Ook daar moet je dan laten zien dat je alles beheerst en lukt alles, dan krijg je je duik brevet.

Je duikt altijd met iemand samen en er is altijd een buddy voor je om mee te duiken. We oefenen op de zondagavond  in het zwembad.  Op de zondagochtend duiken we in het buitenwater. Het is dan wel belangrijk dat je vervoer hebt. We duiken o.a. in de Vinkeveense plassen, Spiegelpolderplas, Twiske, Haalemmermeer  en andere plassen in de buurt. Ook gaan we af en toe naar Zeeland om daar te duiken.

Heb je je brevet, dan kan je ook mee op onze buitenlandse reizen. Zo zijn we in Egypte geweest, Philipijnen en staat dit jaar Mexico op het programma. Schitterende reizen, waar je niet over uitgepraat raakt.

Wij zijn aangesloten bij de NOB (Nederlandse Onderwater Bond).

Nieuwsgierig geworden, meld je dan snel aan voor een proefduik en beleef het avontuur met ons.