Direct naar paginainhoud

FitStap wandelprogramma

Doe mee aan wandelprogramma FitStap waarbij je in 12 weken fit en vitaler wordt.

Datum en tijd
Start: di 6 februari 2024 Einddatum: di 23 april 2024
Deze activiteit is elke dinsdag
Tijd: 19.00 - 20:15 u.
Locatie
Almere Buiten, Giraffeweg 2, Almere
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
volwassenen, senioren
Kosten
5+ euro

Over de activiteit

FitStap voor iedereen die werkt aan een betere gezondheid.

Gecertificeerde FitStap trainer Evert Aldewereld helpt jou vitaal en gezond te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. FitStap is leuk én haalbaar.    Daarbij staat niet alleen wandeltraining centraal, maar je gaat ook aan de slag met onderwerpen als gezonde voeding en mental coaching.

Het FitStap programma

Het programma bestaat uit een wekelijkse groepstraining en individuele trainingen. Tijdens de groepsles werken we aan je wandeltechniek en doen we leuke oefeningen. Zo zullen we groepsgewijs werken aan je cognitieve functies, waarbij je geheugen zal verbeteren en je beter kan concentreren. We hebben leuke oefening bedacht waar ook een fun element in verwerkt is, er zal tijdens de trainingen ook veel gelachen worden.Daarnaast krijg je opdrachten voor thuis en tips over gezonde voeding en wandelen. Voorop staat dat je in je eigen tempo traint en de opdrachten doet. 

Na 12 weken heb jij meer zelfvertrouwen, inzicht in gezond eten en heb je een gezondere leefstijl. FitStap is het beweegprogramma van de Koninklijke Wandel bond Nederland (KWbN). Het programma is bedoeld voor volwassenen van 30 jaar en ouder met een inactieve- of minder actieve leefstijl. 

Ook als je chronische klachten hebt, zoals astma, copd, parkinson of zwaarder bent dan je zou willen zijn, ben je van harte welkom. De training is zo opgebouwd dat voor iedereen voldoende uitdaging is binnen de grenzen van wat je kan. Na afloop drinken we verse groene thee met gember.

De cursus start op dinsdagavond 6 februari tot en met 23 april 2024.

Deelname kost 62,50 voor iedere Almeerder, anders betaal je de normale prijs van 139 euro.

Stuur een mail naar info@aldefit.nl om in te schrijven of schrijf je hier in FitStap

 

Organisator
Aldefit, natuurlijk wandelen
Docent
Evert Aldewereld
FitStap Almere
Website
https://www.aldefit.nl/fitstap-almere/
E-mailadres
info@aldefit.nl
Telefoonnummer
06-86180156