Direct naar paginainhoud

Kleutervoetbal Stripheldenbuurt (Voor kids van 4 & 5 jaar)

De beste stap op weg naar een voetbalvereniging!!

Datum en tijd
Start: za 22 januari 2022 Einddatum: wo 1 januari 2025
Deze activiteit is elke zaterdag
Tijd: zaterdags om 11.30 of 12.30 uur
Locatie
Almere Buiten, Tom Poesstraat 2, 1336 AE Almere Buiten Stripheldenbuurt
Deze activiteit is bedoeld voor (leeftijd, doelgroep)
4-6
Kosten
Gratis proefles, Mogelijk via het Jeugdfonds Sport en Cultuur

Over de activiteit

Promofilmpje https://youtu.be/egh2ZCCqe0w 

Peuter & Kleutervoetbal Arno Splinter is op zaterdags voor kids van 20 maanden t/m 5 jaar. In 6 gymzalen in Almere worden elk schooljaar 3 reeksen van 10 trainingen gegeven. De kids worden ingedeeld op leeftijd waarbij de jongsten als eerst starten. Op elke locatie kunnen 43 peuters (20 maanden t/m 3 jaar) en 16 kleuters (4 & 5 jaar) voetballen.

De 1e training is altijd een proefles bij Peuter & Kleutervoetbal. Na de training geef je aan de trainer door of je wel of niet de reeks gaat mee doen.

De contributie maak je na de proefles over en het tenue bedrukt met naam ontvang je bij de 2e training. De kosten voor een reeks van 10 trainingen zijn €100,-.Dat is 10x €8,50 voor de trainingen en €15,- voor het tenue.

Als je instroomt zijn de kosten het aantal overgebleven trainingen x €8,50 + €15 voor het tenue.

Arno Splinter Sport Events is gespecialiseerd in het geven van voetbaltrainingen aan de allerjongsten. De kinderen leren op een speelse manier alle aspecten van het voetbal die op hun nog jonge leeftijd van belang zijn. De buitenspelval laten we aan de ouders over!

Kleutervoetbal is het voortraject voor het voetballen bij voetbalclubs

Na de laatste les van de oudste groep van het Peutervoetbal merk je dat de kinderen vele stappen gemaakt hebben maar nog lang niet klaar zijn om tegen elkaar te spelen. Waar het bij Peutervoetbal nog draait om het leren dribbelen, schieten, wachten op elkaar en waar alles gericht is op het kind zelf gaan we bij Kleutervoetbal starten met het samenwerken, overspelen en het samen scoren. Bij het peutervoetbal is de eindpartij altijd de peuters tegen de trainers maar bij het Kleutervoetbal gaan we een plan uitstippelen om langzaam naar normale partijtjes te gaan zoals 2:2 en uiteindelijk 4:4 en 5:5.

Bij Kleutervoetbal maken we logische stappen om later door te stromen naar de voetbalvereniging. Door dit voortraject verlopen wedstrijdjes later makkelijker en leuker. Als een kind de spelregels nog niet goed kent en niet de vaardigheden heeft om goed aan een partij mee te doen dan verliest een speler vaak het plezier in het voetbal. Ze krijgen weinig de bal, weten niet waar ze moeten lopen, maken weinig of geen doelpunten en worden aangepakt door medespelers. Het is dus belangrijk om niet te vroeg in te stromen en te wachten tot een speler er wel aan toe is. Dan pas is het tijd om aan interne competities bij voetbalverenigingen mee te doen. Daar kunnen ze goed hun energie kwijt. Veel rennen, pingelen, ballen af pakken en uiteraard scoren. Maar is een kind hier nog niet aan toe, dan is de Kleuter Voetbalschool een mooie overbrugging.

Met Voetbalschool Arno Splinter hebben we meerdere keuzes voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Elk kind is anders, wij hebben voor elk kind de juiste trainingsvoorwaarden.

De trainingen duren 60 minuten. Deze minuten staan garant voor plezier voor de kinderen, de ouders en de trainers.

Speciaal voor jullie!! Wat vinden jullie van de Peuter of Kleuterwarming-up?

https://youtu.be/AssuLqMNEY8 of https://youtu.be/8CLitTyMS0Q

Kijk voor meer info of om je in te schrijven voor een proefles op www.arnosplinter.nl

Organisator
Arno Splinter Sport Events
Website
www.arnosplinter.nl
E-mailadres
info@arnosplinter.nl
Telefoonnummer
0650919680